Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Internet editor

Twitter, günümüzde milyonları aşkın bir kullanıcı kitlesine sahip olan sosyal medya araçlarından bir tanesidir. Küçükten büyüğe birçok kişi bu sosyal medya aracını kullanmaktadır. İnsanların zaman öldürebileceği bu hesabı kullanmak istememeleri durumunda kısa süreliğine dondurmaları ya da tamamen silmeleri de mümkündür. Eğer kısa bir süreliğine hesabınızı dondurmak ve bir süre sonra geri dönmek istiyorsanız bütün bu işlemler için 30 gün sürenizin olduğunu söyleyebiliriz. 30 gün içinde dondurduğunuz hesabı yeniden açabilir ve twitterda aktif olabilirsiniz. Eğer 30 gün içinde hesabınızı açmazsanız hesabınızın kalıcı olarak silineceğini söyleyebiliriz.

Eğer twitter hesabınızı kısa süreliğine dondurmaya ya da tamamen silmeye karar verdiyseniz ilk olarak twittera giriş yapmanız gerekecektir. Giriş yaptıktan sonra ise sağ üst bölümde yer alan dişli sembole tıklamanız gereklidir. Bu sembole tıkladığınızda karşınıza çıkan seçeneklerden ayarlar bölümünü seçmeli ve giriş yapmalısınız. Ayarlar bölümüne geldiğinizde karşınıza çıkan sayfalar kafanızı karıştırabilir; ancak hesabınızı dondurmak için bu sayfalara dikkat etmenize gerek yoktur. Sayfanın en altında hesabımı devre dışı bırak seçeneği yer almaktadır. Bu seçeneğe tıklamanız durumunda karşınıza bir uyarı penceresi çıkacak ve şifrenizi girebileceğiniz bir ekran açılacaktır. Açılan ekrana twitter şifrenizi girip onaylarsanız otomatik olarak twitterdan çıkış yapılacaktır. Böylelikle hesabınız dondurulacak ve diğer takipçiler tarafından görülmeyecektir. Eğer 30 gün içerisinde fikrinizi değiştirir ve yeniden twittera giriş yapmak isterseniz kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Sosyal Ağlarda Paylaş

{editor}

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir